Yetim ve öksüz çocuklarla bir araya geldiler

Adapazarı Kaymakamlığı; ilimizde uzun yılardır faaliyet gösteren YÖÇEYDER’in ev sahipliğinde, yetim ve öksüz çocuklar ve aileleri için yemek organizasyonu düzenledi. Çocuklar yemekte; Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve Sakarya’nın önde gelen işadamlarıyla bir araya geldi.

Sakarya’da 1999 yılından beri eğitim ve yardım faaliyetlerine devam eden Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER); Adapazarı Kaymakamlığı’nın desteği düzenlediği yemek organizasyonuyla; çocukların yüzünü güldürdü.

Organizasyonda; Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer,  Kaymakamlık Daire Müdürleri ve Sakarya’nın önde gelen işadamlarıyla bir araya gelen yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri, güzel bir akşam geçirdi. Yemek sonrası YÖÇEYDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Türkoğlu ve YÖÇEYDER Eski Başkanı İsmail Eminler ile çocukları gezerek onlarla tek tek ilgilenen Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya; eğitim durumları hakkında bilgi alarak, istek ve önerilerini dinledi.

Çocuklara hediyelerde dağıtan Kaymakamı Çelikkaya; bu organizasyonlara desteklerini devam edeceğini belirterek, YÖÇEYDER ekibine teşekkür etti.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]