Yeşilçam'ın yıldızı Hendek'te toprağa verildi

Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından Mahmut Hekimoğlu (61), son yolculuğuna uğurlandı. Hekimoğlu, İstanbul'daki cenaze töreninin ardından Hendek'te toprağa verildi.

Yaklaşık 2 yıl önce prostat kanseri teşhisi konulan, birkaç gün önce fenalaşarak yoğun bakıma alınan ancak tüm tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hekimoğlu için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Ayrıldığı eşi Selma Sözel ve kızı Gizem’i Güven Kıraç teselli etti. Mahmut Hekimoğlu’nun 10 yıldır birlikte olduğu Bilge Sinan’da cenazedeydi.  Gökhan Güney, ‘Çok değerli bir dosttu. Allah mekanını cennet eylesin.’ Dedi. Nuri Alço, Serdar Gökhan, Özlem Savaş, Coşkun Göğen gibi Yeşilçam oyuncukları meslektaşlarını dualarla uğurladı.

"Vefa denilen birşey var"

Ünlü sanatçı Serpil Çakmaklı, “Çok iyi bir insandı, dediğim gibi ölüm kapımızı çalacak ama o günde de belki bu gelemeyen arkadaşlarımızın cenazesi böyle boş kalabilir. Bu çok acı bir şeydir, bayram bile olsa, insanlar tatilde de olsa uçak diye bir şey var. Dünden duyuru yapıldı, gelebilirlerdi. Kendisi çok eski ve yakın arkadaşımdı. Hani gönül her dakika görüşmek değil, hepimizin yaşam kaygısı var, insanlar sık sık görüşmeyebilir ama vefa denilen bir şey var. Şu gün bizlerin imtihanıdır. Onun için insanların bunu düşünüp biraz daha duyarlı olmaları gerekir. Sonuçta uzun zamandır hastanedeydi. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

60 yaşında vefat eden Mahmut Hekimoğlu’nun cenazesi öğle namazının ardından memleketi Adapazı Hendek’te defnedildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]