Yerel Kültür Derneği'nde bayramlaşma töreni

Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin 31. Geleneksel Bayramlaşma Programı, Derneğin Erenler’deki Otağı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

SYKD Başkanı Necmettin Kırık ve yönetim kurulu üyelerinin evsahipliğinde düzenlenen bayramlaşmaya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe belediye başkanları, şehrimizdeki birçok STK temsilcileri, muhtarlar, tüm siyasi partilerin yöneticileri, bürokratlar, akademisyenler ve 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin milletvekili adayları katıldı.

Her bayram olduğu gibi yerel kültürümüzün markalarından Dartılı Keşkek ikramının da yapıldığı coşkulu bayramlaşma ile ilgili açıklamada bulunan SYKD Başkanı Necmettin Kırık; “Ramazan Bayramının ilk günü Otağımızda coşkulu bir kalabalık ile Sakarya Yerel Kültür Derneğimizin en güzel bayramlaşma etkinliklerinden birini gerçekleştirdik. SYKD üyelerimiz, şehrimizin birçok STK Temsilcileri ile birlikte tüm siyasi parti temsilcilerinin katılım sağladığı  bayramlaşma etkinliği, Yerel Kültür Derneğinin en önemli görevlerinden olan güzel Sakarya’mızın çimentosu, birleştirici unsuru olma özelliğini en iyi şekilde yerine getirdiğinin bir göstergesidir. İlimizdeki tüm siyasi partilerin biraraya geldiği bu tablo şahsım ile birlikte yönetim kurulumuzda birlikte görev aldığımız arkadaşlarıma mutluluk ve çalışma azmi vermektedir. Sakarya Yerel Kültür Derneğimiz tarafından büyük bir heyecanla 31. sini gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma etkinliğimize katılım sağlayan değerli hemşehrilerimize, üyelerimize şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. Hayırlı ve huzurlu bayramlarımız olsun” dedi.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]