Yerel Kültür Derneği tescillendi

MARKATEK Patent, Sakarya’ da firmaları üst seviyelere çıkarmak kalitelerini arttırmak ve onlara ivme kazandırma yolunda çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek derneklerinde marka olma yolunda en büyük destekçisi oldu.

Sakarya’mızın Marka - Tasarım tescili alanında Türk Patent Enstitünün resmi vekili olan MARKATEK Patent firması; Sakarya’nın en büyük derneklerinden biri olan Yerel Kültür Derneğinin tescil işlemlerini başarıyla tamamladı ve tescilli markalar arasında yerini almasını sağladı.

Sakarya’nın birçok firmasını tescilleyen ve markalaşma süreçlerini tamamlayan MARKATEK Patent Ticaret Limited Şirketi, Yerel Kültür Derneği'nin de markalaşma sürecinin tamamlanmasından sonra basın önünde belgesini Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık'a teslim etti.

Belge tesliminde konuşan Türk Patent Enstitüsü Marka Vekili Nusret Sarı şunları söyledi;

“Öncelikle Başkanımız Necmettin beyi ve Yerel Kültür Derneği Yönetimini tebrik ediyorum. Kaliteli, seviyeli seciyeli planlı programlı disiplinli dernek çalışmalarına şahit olduğumuz Yerel Kültür Derneğimiz markalaşma sürecini başarıyla tamamladı. Sakarya’da dernek çalışmalarında birçok derneğe örnek teşkil eden Yerel Kültür Derneği artık bir marka haline gelmiştir. Türkiye’de markalaşma sürecini tamamlayan ender derneklerden biri haline geldiler. Yerel Kültür Derneği bundan sonra sistemini kurup kendisini üst seviyelere taşıyacak.

Sakarya’mız marka şehir olma yolunda hızla büyümektedir. MARKATEK Patent firması da hem Sakarya’da hem de Türkiye’de birçok firmanın markalaşma sürecinde büyük paya sahiptir. Firmalara yapmış olduğu danışmalıkla onların hedeflerine ulaşmada yardımcı olmaktadır. Ayrıca firmaların sistem kurmalarında devlet hibe ve desteklerinden faydalanmalarında kurumsal kimliklerini tamamlamada vizyonlarını belirlemede MARKATEK Patent olarak yardımcı olmaktayız. Hedefimiz Sakarya’yı dev şehirlerle uluslararası marka şehirlerarasında yerini almasını sağlamak. Bu sebeple firmalarımızı uluslararası seviyelere taşımayı hedeflemekteyiz"
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]