Yenikentliler sorunlarını belediyeye daha kolay ulaştırıyor

Adapazarı Belediyesi’nin, Yenikent bölgesinde vatandaşa daha kolay hizmet verebilmek amacıyla hizmete açtığı Ek Hizmet Birimlerde her gün farklı bir Başkan Yardımcısı kalarak sorunları dinliyor.

Yaklaşık 1 ay önce hizmete açılan Adapazarı Belediyesi Camili Ek Hizmet Birimleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Depremden sonra kurulan Yenikent Bölgesindeki birimlerde her gün farklı bir Başkan Yardımcısı görev yaparak, Karaman, Camili ve Korucuk başta olmak üzere yakın mahallelerde ikamet eden halkın sorunlarını dinliyor.

Camili Kalıcı iş yerlerinde hizmete açılan ek birimlerde ilk etapta 4 birim hizmet veriyor. Ek Birimlerde Yönetim, İdari Bina, Zabıta Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlükleri bulunuyor. Zaman zaman mahalle muhtarlarından gelen şikayetleri dinleyen Başkan Yardımcıları, bölgenin sorun ve taleplerini yerinde inceleyerek görüyor.

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Tercan, Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik, Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık ile birlikte bölgede bulunan kurum ve okullara ziyarette bulundu. Tercan, ek hizmet birimlerinin bölge halkının belediye hizmetlerine daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla açıldığını ifade ederek, “Yenikent bölgesi halkına artık daha yakınız. Gerek muhtarlar gerekse bölge halkının talep ve ihtiyaçlarını yerinde daha iyi görebiliyoruz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]