Yazar Hatice Çolak, öğrencilerle buluştu

Adabilim Okulları Öğrenci – Yazar buluşması etkinlikleri kapsamında Türk edebiyatının genç hanım yazarlarından ‘Vesselam’ kitabının yazarı Hatice Çolak ile söyleşi gerçekleştirdiler.

Söyleşi Adabilim Okulları konferans salonunda Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla yaklaşık iki saat sürdü. Soru cevap şeklinde ve samimi bir havada geçen söyleşide yazar Hatice Çolak, yazar olmak istediğini belirten öğrencilerin soruları üzerine “İyi bir yazar olmak için, önce iyi bir okuyucu olmak gerekir. İyi bir okuyucu birçok hayat yaşar. Toplumla ilişkileri gelişir. Hayallerinizin peşinden gidin, yazın ve içinizdeki cevheri aramaya devam edin” dedi.

Adabilim Okulları Kültür Sanat komisyonu başkanı Şükran Demir, “Yazarımız vermiş olduğu yararlı bilgilerle, öğrencilerimize bambaşka bir ufuk açtı. Kendisine ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz bu tür programlar ile öğrencilerimizin gelişimine önemli katkı sağlıyor, inşallah önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklerimiz farklı konularla devam edecek” dedi. Söyleşi sonunda ise öğrenciler yazar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek kitaplarını imzalattılar.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]