Yazar Bestami Yazgan, öğrencilerle buluştu

Adabilim Okulları Öğrenci – Yazar buluşması etkinlikleri kapsamında çocuk edebiyatının önemli isimlerinden Bestami Yazgan’ı öğrencilerle buluşturdu.

Adabilim Okulları konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile iki ayrı grup halinde gerçekleştirildi. Söyleşi boyunca öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Bestami Yazgan, öğrenci için iyi bir öğretmenin hayatta sahip olacağı en büyük şans olduğunu belirterek “ Öğretmen canlı kitaptır. Tembellik ve kalitesizlikten başka önümüzde engel yok. İmkan varken onları güzelce dinleyip faydalanalım. Lokantada yemek tabakta, okulda bilgi kitapla servis edilir. Bilgiye sahip olan hükümdardan daha çok saygı görür” dedi.

Şiirlerini Ezberlediler

Söyleşi sırasında öğrenciler Bestami Yazgan’a ait olan Anne Sen Melek misin? Mert Babam ve Canım Öğretmenim şiirlerini birlikte okudular.  Ayrıca öğrenciler yazara sürpriz de yaparak ezberlemiş oldukları şiirleri sahneye çıkarak seslendirdiler. Program sonunda ise hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek kitaplarını imzalattılar

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]