Yavuz Bahadıroğlu Sakarya'ya geliyor

Tarihçi Bahadıroğlu’nun konuşmacı olacağı programla ilgili açıklamada bulunan Başkan Öztürk, “Eskiden bu yana İslam coğrafyasına hizmet etmiş bu milletin topraklarında çıkarılan fitnelerin merkezlerini ve 15 Temmuz hain darbe girişimini ustasından dinlemek için tüm vatandaşlarımızı Çarşamba akşamı Erenler Kültür Merkezine davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Erenler Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği(MTTB) Sakarya İl Başkanlığı ortaklığında düzenlenen program ile Sakarya’ya gelecek olan Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu, okurları ve takipçileriyle buluşacak. “Tarih Boyunca Fitne Odakları ve 15 Temmuz” konulu konferans 21 Aralık Çarşamba günü Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Tarihi sevdiren adam Bahadıroğlu’nun konuşmacı olacağı program ile ilgili konuşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Yavuz Bahadıroğlu, şanlı tarihimizin doğrularını eğip bükmeden, mertçe anlatan ender isimlerden bir tanesidir. Yaptığı işler ve yazdığı kitaplar ile bunu kanıtlamış olan hocamız, Tüm Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip. Böylesine değerli bir ismi Erenler’de ağırlayacak olmak bizim için çok önemli. Eskiden bu yana İslam coğrafyasına hizmet etmiş bu milletin topraklarında çıkarılan fitnelerin merkezlerini ve 15 Temmuz hain darbe girişimini ustasından dinlemek için tüm vatandaşlarımızı Çarşamba akşamı Erenler Kültür Merkezine davet ediyorum.” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]