Yanık ve Bekirpaşa doğalgaza Kavuştu

Sapanca’nın Yanık ve Erenler’in Bekirpaşa mahallelerinde altyapı çalışmaları tamamlanarak doğalgaz arzı sağlandı.

AGDAŞ, Sapanca’nın Yanık ve Erenler’in Bekirpaşa Mahallelerinde 1/1000 ölçekli imar planı bulunan bölgeleri kapsayan doğalgaz alt yapı çalışmalarını tamamlanarak bölgeye gaz arzı sağladı. Yapılan açıklamada ana hat ve servis hattı olmak üzere yaklaşık 25 kilometre doğalgaz hattı imal edildiği ve iki mahallede yaklaşık 200 adet servis kutusu montajı yapıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada 2017 yılı Ekim ayında başladıkları çalışmaları kısa sürede tamamladıklarını, hedefleri doğrultusunda Sakarya’nın dört bir yanına doğal gaz ulaştırmak için çalıştıkları aktarıldı. Dağınık hatların dışında Adapazarı‘nın Alandüzü, Arifiye’nin Kirazca, Sapanca’nın Ünlüce, İlmiye ve Kuruçeşme mahallelerinde alt yapı çalışmaları devam ettiği bilgisi verildi.

Yetkisiz Firmalara Dikkat

Yapılan açıklamada iç tesisat dönüşümünü yapacak mahalle sakinlerinin can ve mal güvenliği için yetkisiz firmalara karşı dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı. Bağlantı sözleşmelerinin (İlk Sözleşme) yetkili firmalar tarafından, abonelik sözleşmelerinin ise 444 54 99 numaralı AGDAŞ Çağrı Merkezi üzerinde yapıldığı bilgisi verildi. Müşterilerin 80 farklı firmadan doğal gaz bağlantı sözleşmesi işlemlerini gerçekleştirebileceği, sertifikalı firma güncel iletişim bilgilerine AGDAŞ web sitesinde üzerinden ulaşabileceği aktarıldı.

En Çevreci ve En Tasarruflu Yakıt

Yapılan açıklamada doğalgazın diğer yakıt türlerine göre çok daha çevreci ve tasarruflu olduğu vurgusu yapıldı. Sıcak su, ısınma ve ocakta kullanılan doğalgazın yıllık ortalama 1.200 ve 1.500 TL arasında değiştiği, yaklaşık 3 yılda elde edilecek tasarrufla dönüşüm için yapılan tüm harcamaların karşılanabileceği aktarıldı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]