Voleybolun Sultanları Sezonu Açtı

Sakarya Gelişim Spor Kulübü Kız Voleybol Takımları 2016-2017 sezonunu Sakarya Anadolu Lisesi spor salonunda açtı.
 
İlimizde özveriyle çalışan, her yıl yeni sporcuları voleybol camiasına kazandıran Sakarya Gelişim Spor Kulübü, yeni sezona Yıldız-Genç ve Minik-Küçük kız takım çalışmalarıyla başladı.
 
Haftaiçi hergün yapılan çalışmalarla sezona hazırlanan sporcular antrenmanların çok zevkli ve zorlu geçtiğini söylediler. Çalışmalar tecrübeli antrenörler; Recep Karamehmet, Gizem Yıldırım, Ertan Özkaptan Ve İhsan Duruk tarafından yaptırılmaktadır.
 
Kulüp antrenörlerinden ve aynı zamanda kulüp başkan yardımcısı Recep Karamehmet; “Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü olarak başlattığımız bu oluşum 2015 Haziran ayında Sakarya Gelişim Spor Kulübü olarak yoluna devam etmektedir. Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Havva Özhelvacı başkanlığındaki bu oluşum hiçbir sponsor yardımı almadan sadece sporcu velilerin desteğiyle ayakta durmaktadır. ‘2016-2017 sezonunu yeni bir anlayış içerisinde açmış bulunmaktayız. Bu yıl her kategoride ikişer takımla mücadele edeceğiz. Bizlerde birçok kulübün ihtiyacı olan sponsorlara, sizin aracılığınızla, destek vermeleri için çağrıda bulunmak istiyoruz. Yapacakları çok cüzzi katkılarla hem ilimizde voleybol oynayan çocuklarımıza destek olacaklar hem de Türk sporuna kazandırılacak yetenekli çocukların bulunmasına ve yetiştirilmesine katkı sağlayacaklar.” dedi.
 
Sakarya Gelişim Spor Kulübü kendi bünyesinde yapmış olduğu kış spor okulları 24 Eylül’de çalışmalarına Sakarya Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda başlayacaktır. Ayrıntılı bilgi ve başvurular için Facebook: Sakarya Gelişim Voleybol Spor Okulları sayfasından ulaşabilirler.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]