Vekile, Tatangalar'dan yanıt!

Bilindiği üzere Eskişehir CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel katıldığı bir televizyon programında, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'a, Sakarya halkına ve taraftarına hakaretlerde bulunmuş, tehditler yağdırmıştı. Bunun üzerine Tatangalar'dan yanıt gecikmedi. Yasalara başvuracaklarını, sosyal medya aracılığıyla bildirdiler.

İşte o yazı:

"ATEŞLE OYUN OYNANMAZ ÇOCUK!"

Yaşanılan üzücü olayın ardından hala insanlık adına üzücü tavır sergilenmesine artık üzülmüyoruz. Çünkü olanı olduğu gibi, görüleni ise görüldüğü gibi görmek gerektiğinin farkına varıyoruz. Sokak ağzına sahip kişilerin yaptığı açıklamaların ardından, dün gece canlı yayında millet tarafından seçilen bir vekilin, tek bir millet yapısı altında bulunan iki şehir arasında hala ayrıştırıcı ve hakaret içeren açıklamalarda bulunması her halükarda kalitelerini ortaya koymuştur.

Şehrimizin en yetkili Mülki amirine, aldığı gaz ile yaptığı hakaret içeren konuşmalara ise cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyoruz. Bulunmadığımız gibi, bizleri siyasi emellerinize alet etmenizde mümkün olmayacaktır.

Edinilen bütün hakaretlere rağmen efendiliğimizi koruyup, tabir-i caizse yay ve ok ilişkisinde bizler, okun yaydan çıkmaması için bütün sükûnetimizi korumamıza rağmen milletin vekilliği görevinde olan şahsın yaptığı açıklama bardağı taşıran son nokta olarak tarafımızdan nitelendirilmektedir.

Bu raddede, bu hususa iyice idrak ederek bilinmesini isteriz ki, Başta Sayın Valimizin nezdinde bu hakarete uğrayan şehrin diğer mülki amirleri, taraftar grubumuz, şehrimizin bütün sakinlerini birlik ve beraberlik çatısı altında 30.09.2016 Cuma günü saat 14:30’ da Sakarya Adalet Sarayı önünde toplanıp, sokak ağzı ile kurdukları oyunda, onların oyununu bozmaya ve onların yaydan çıkardıkları okun varış noktasının neresi olabileceğini göstermeye davet ediyoruz.

Bu husus bütün halkımızın asli görevidir. Lütfen bu konuya duyarlı olalım.

Öte yandan o açıklamaları yapan Eskişehir halkının seçtiği milletin vekiline aynı partiden mensup şehrimizin milletvekili Sayın Engin ÖZKOÇ’ un yaptığı açıklamalardan dolayı da kendisine şükranlarımızı iletiyoruz.

Son olarakta sosyal medya aracılığı ile sokak ağzına sahip kişilerin kurdukları oyuna asla ve asla halkımızın uyarak hakaret vs. içerecek yorumlardan uzak durması konusunda uyarıda bulunuyoruz.

Kurduğunuz oyunda sizlere başarılar dilerken, bu şehir oyun oynamaz hatırlatmasını yapamadan da kendimizi alı koyamıyoruz.

30.09.2016 Cuma günü yarın 14:30’da SAKARYA ADALET SARAYINDAYIZ!

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]