Vekil Özkoç, "CHP iktidarına az kaldı"

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Serdivan’da pazar esnafını ziyareti sırasında bir vatandaşın “Artık sizi iktidarda görmek istiyoruz”  sözleri üzerine, “Hiç merak etmeyin CHP iktidarına az kaldı” dedi.

Engin Özkoç, CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, Serdivan İlçe Başkanı Sabahattin Gülbaş ve parti yöneticileriyle birlikte Serdivan pazar esnafına ziyarette bulundu.

Tezgahları teker teker dolaşan Özkoç, hem esnafla hem de vatandaşlarla sohbet etti. Ülke ekonomisindeki bozulmanın pazara kadar yansıdığını söyleyen Özkoç, “Gıda fiyatları aldı başını gidiyor. İnsanımız ne yer ne içer, ellerindeki maaş ne kadarına yeter kimse düşünmüyor. Biz düşüneceğiz. Dolar zenginlerini, rantçıları değil, halkımızı güçlendireceğiz. Çiftçi, memur, asgari ücretli, emekli, esnaf, çalışan, üreten her kesim, bizim iktidarımızda güç kazanacak” dedi.

Bu sırada bir vatandaşın “Artık iktidara gelin, sizi iktidarda görmek istiyoruz” demesi üzerine Özkoç, “Hiç merak etmeyin CHP iktidarına az kaldı. Yüzümüzün güleceği, rahat nefes alacağımız günler yakın” dedi.

Esnaf bakanlığı kuracağız


Özkoç, bir esnafın sohbet sırasında ruhsatla ilgili sıkıntılarını dile getirmesi üzerine de, “Ruhsat işlemlerini çile olmaktan çıkaracağız. Büyük marketlerin sermayenin baskısından, hallere, pazarların altyapı sorunlarına kadar tüm sıkıntılarınızı biliyoruz. Sadece esnafın derdiyle, geleceğiyle ilgilenecek bir Esnaf Bakanlığı kuracağız. Her kademede temsil edileceksiniz, muhatap bulacak, çözümün parçası olacaksınız” dedi.

Engin Özkoç, pazar ziyaretinin ardından Kuruçeşme, Çubuklu, Selahiye köylerine geçti. Köylerde de vatandaşlarla biraraya gelerek, sıkıntılarını dinledi, partisinin çözüm önerileri hakkında bilgi verdi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]