Vali İrfan Balkanlıoğlu Taraklı'daydı

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Taraklı Kaymakamlığı, Taraklı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Müdürlüklerinin ortaklaşa düzenlediği projelerinin tanıtım toplantısına katıldı.

Termal Tesislerde düzenlenen tanıtım toplantısına, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Diğer İl ve İlçe Müdürleri, Muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

‘’Hayalimdeki Masam Odamda’’,’’En büyük evlilik hediyeniz Bizden’’,’’Sağlıklı Dişlerle geleceğe Gülümse’’,ve ‘’Taraklı için Bir Fikrim var Projelerinin tanıtımında konuşan Taraklı Kaymakamı Cihat Koç,’’ İlçemiz şuanda büyük bir şantiye ye döndü. Bir yandan Taraklı Gölpazarı Yolu bir yandan da Termalin bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor. İlçemize Taraklı spor’umuzun 1. Amatörde oynayabileceği Bir futbol sahası, okullarımıza toplamında 4 tane halı saha yaptık. Ve Bir tanede halkımızın futbol oynayabileceği halı saha çalışması devam ediyor. Ama bizim için en önemlisi Eğitim diyen Kaymakam Koç, İnşallah bu tür projelerimiz gerçekleştiğinde Eğitimde de daha çok başarılı olacağız ‘’dedi.

Taraklı’nın Sakarya’nın en uzak ve en tarihi ilçesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’da konuşmasında,’’ Sayın Valimizin geçmişteki Turizme vermiş olduğu destekleri biliyoruz ,ve yine yerel yönetimlerle iş birliği içinde olup İlçemizi daha da güzelleştirmek için elimizden geleni yapacağız diyen Başkan Özkaraman, Belediye olarak her zaman Eğitim camiasına desteklerimiz devam edecek ‘’dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu ise yaptığı konuşmada,’’Sakarya’da göreve başlayalı 3 ay oldu. İlimizi ve ilçelerimizi devamlı gezip tanımaya çalışıyorum. Fikir sahibi olmak için önceden bilgi sahibi olmak lazım diyen Vali Balkanlıoğlu, Kaymakamlık, Belediye, Milli Eğitim ve yerel yönetimler birlik olmuşlar Taraklı için ne yapabiliriz diyerek böyle güzel bir proje çıkarmışlar. Belki görüntüde küçük ve basit görünebilir ama birçok insan için çok önemlidir diyen Vali Balkanlıoğlu, Böyle güzel projelere her zaman destek olmaz lazım diyerek bu projede emeği geçenleri tebrik ediyorum’’dedi.

Vali Balkanlıoğlu’nun konuşmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz projelerin sunumunu yaptı.

Muhtarlarla toplantı

Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindekiler daha sonra yemekte bir araya geldiler. Yemeğin ardından Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu Muhtarların sorunlarını dinledi.

Vali Balkanlıoğlu burada yaptığı konuşmada,’’ Biz halkımıza hizmet için buradayız. Taraklı bizim tarihi bir ilçemiz. Tarihi evleri ve doğa güzellikleri ile Sakarya’nın en önemli bir ilçesi. Termal turizmi Taraklı için çok önemli. Belli ki her yönden ilçeye büyük katkı sağlıyor. Taraklı’nın bu potansiyellerini iyi değerlendireceğiz. Gelişmesi için hep birlikte çalışacağız” diye belirtirken “ Muhtarlar bizim en büyük yardımcımızdır. Sizlerden sorunların tespitinde hassasiyet bekliyorum. Sorunları birlikte çözeceğiz “dedi.

Vali Balkanlıoğlu ve beraberindeki heyet tesisleri gezdikten sonra ilçeden ayrıldı
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]