Vali Coş'tan Ramazan Bayramı mesajı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Ramazan Bayramı\'nın yaklaşması münasebetiyle bayram mesajı yayınladı. İşte o mesaj:

Yüce Milletimizin içtimai hayatında; birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olan Mübarek Ramazan Bayramını, göreve yeni başladığım İl’imizde ilk defa sizlerle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bilindiği gibi ,Millet olarak heyecanla beklediğimiz coşkuyla kutladığımız günlerin başında milli ve dini bayramlarımız gelir. Milli Bayramlarımız kahramanlığımız ile haklı olarak övündüğümüz, şehitlerimizi rahmetle andığımız bağımsızlığımızın kıymetini daha iyi anladığımız müstesna günlerdir. Dini Bayramlarımız ise; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü bağlamının daha da güçlendiği, insanlarımız arasındaki birlik, kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların önlendiği, zengin-fakir, yaşlı-genç kaynaşmasının sağlandığı, hoşgörü ortamıdır. Hepimiz bayramlarda yaşadığımız mutluluk ve huzuru genele yaymalıyız. Bu güzel tablonun sadece böyle bayram günlerinde değil yılın her gününde yaşanması için halisane duygularla çaba harcamalı, barış, kardeşlik, sevgi, dayanışma, yardımlaşma, paylaşma iklimini güçlendirmeliyiz.

Vatandaşlarımızın bu bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli olan tedbirler alınmıştır. Bayram süresince görevi başında olan bütün güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; idrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Bayramının Milletimize ve Ülkemize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, bu vesile ile değerli Sakaryalı hemşehrilerimin, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının bayramlarını en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]