Vali Coş'tan Kur'an'a geçen öğrencilere hediye

Vali Hüseyin Avni Coş Adabilim Anaokulu tarafından tertip edilen Kur'an Cemiyeti programına katıldı ve Kur'an'a geçen minik öğrencilere hediyeler verdi.

Öğrenciler Kur’an Okudu
Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen program öncesi Vali Hüseyin Avni Coş okul girişinde öğrencilerle tek tek selamlaşarak derslerini sordu. Gerçekleştirilen programa Kur’an-ı Kerime geçen öğrencilerin aileleri ve yakınları da katıldı. Öğrenciler ise gelen davetlilere ezberlemiş oldukları dua ve surelerden okuyarak minik yüreklerinden taşan Kur'an'ın feyiz ve bereketini büyükleriyle paylaştılar

Maneviyat Sahibi Bir Nesil
Programda kısa bir konuşma yapan Adabilim Okulları Genel Müdürü Ahmet Özen “Öğrencilerimizi TEOG’a, LYS ve- YGS’ye hazırladığımız kadar ahlak ve maneviyat sahibi bir nesil yetiştirmek için de çabalıyoruz. Onlar bu yaşta Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenerek büyük bir iş başardılar Ben inanıyorum ki yavrularımız Kur'an ve Sünnet ışığında yetişen bir neslin öncüsü olacaklardır” dedi.

Validen Öğrencilere Hediye
Program sonunda Vali Hüseyin Avni Coş öğrencilere Kuranı Kerim'e geçme belgelerini takdim ederek hediyeler verdi. Öğrencilerin de kendi aralarında birbirlerini almış oldukları hediyeleri paylaşmaları ile program son buldu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]