Vali Coş'tan Bayram mesajı

Vali Hüseyin Avni COŞ Ramazan Bayramı Mesajı yayınladı.

İşte o mesaj

Saygıdeğer Sakaryalılar;

Aziz Milletimizin ve İslam Aleminin birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularıyla sevgi, saygı ve kardeşlik duygularımızın en canlı şekilde tezahür ettiği; toplumsal huzurun ve barışın pekiştiği, yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği bir Ramazan Bayramı geçirmenizi temenni ediyorum.

Bayramlar sevgi, saygı ve kardeşlik duygularımızın en canlı şekilde tezahür ettiği; toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği, sorunlar bulunsa da yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği Mübarek günlerdir. Bayramlar, kucaklaşma ve kenetlenme günleridir. İhtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma günleridir. Vatandaşlarımızın bu şuurla, Bayram günlerini maneviyatına uygun şekilde değerlendireceğine gönülden inanıyorum.

Darbe girişimi ve terör saldırıları yoluyla Milli birlik ve bütünlüğümüze yönelen hain tehdit ve tehlikelerin farkında olarak, inanç, azim ve heyecanımızı koruyarak, sorunlarımıza, kaygı ve vehimlere kapılarak değil; büyütmeden, konuşarak, tartışarak, birbirimizi anlayarak, dinleyerek hep birlikte çözüm üreteceğiz. Sıkıntılarımızı birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşacağız. Tarih boyunca itinayla koruduğumuz birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz Milletimizi hep güçlü kılacaktır. Milletimizin birliğini, dirliğini bozmak isteyenler, dün olduğu gibi bugün de, yani hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Bu mübarek günlerde Şehitlerimizi, Gazilerimizi, şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede hür yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu vatan için feda etmişlerdir. Milletimizin gözbebeği olan şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz. Bu bayramda da onların yanında olmalıyız.

Saygıdeğer Sakaryalıların, bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için, bayram süresince görevi başında olan güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını temenni ve tavsiye ediyoruz.

Ramazan Bayramı, bütün Milletimizin yüreğine daha çok ferahlık ve daha çok huzur verecek, Milli birlik ve beraberliğimizi, Manevi dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecektir. Bu hissiyatla; bütün Sakaryalı Hemşehrilerimin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, Aziz Milletimize, İslam Alemine ve Tüm İnsanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]