Vali Coş, bisiklet dağırım törenine katıldı

Vali Hüseyin Avni Coş, öğrencilere düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılarak sağlıklarının korunmasına yönelik “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Programı” kapsamında Geyve Alifuatpaşa Ortaokulunda gerçekleştirilen bisiklet dağıtım törenine katıldı.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Vali Coş’un yanı sıra; Sakarya Milletvekili Sayın Şaban Dişli, Geyve Kaymakamı Sayın İlyas Memiş, Geyve Belediye Başkanı Sayın Murat Kaya, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Sayın Aziz Öğütlü, okul müdür ve yöneticileri ile öğrenciler katıldı.
 
Sağlık Bakanlığı ve Halk Sağlığı Müdürlüklerinin ortak çalışması ile hayata geçirilen projenin sağlıklı bir gelecek için çok önemli olduğunu belirten Vali Coş, sporun yaygınlaştırılması, gençlerimizin daha hareketli olması, iyi beslenmesi, kötü alışkanlıklardan uzak kalması, fiziki ve manevi alanda daha güçlü yetişmelerine fayda sağlayacağına inandığını söyledi.
 
Bisiklet sporunun, doğa sevgisinin oluşmasına da katkı sağlayan ve aynı zamanda çevre bilincini geliştiren son derece önemli bir spor dalı olduğunu belirten Vali Coş, öğrencilere sağlıklı bir hayat ve başarılar diledi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]