Vali Balkanlıoğlu'ndan 23 Nisan mesajı

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Balkanlıoğlu, mesajında, TBMM'nin kuruluşunun ve milli egemenliğin bütün dünyaya ilan edilişinin 98. yıl dönümünü büyük coşkuyla idrak etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hem kendi çocuklarıyla, hem de dünya çocuklarıyla paylaştığını kaydeden Balkanlıoğlu, Türkiye ve dünyanın geleceğinin, çocukların elinde şekilleneceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Onlara sağladığımız imkanlar dahilinde kendini geliştiren ve daha iyi bir gelecek için çabalayan çocuklarımız sayesinde inanıyorum ki, daha güçlü bir Türkiye'ye hep beraber yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bağımsızlığımızı armağan eden birinci Meclisimizin tüm kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçen herkesi, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum."
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]