Uzman Kariyer ve American Academy Kariyer Fuarı'ndaydı

Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları kapsamında 24-25 Nisan 2013 tarihlerinde  organize edilen Kariyer Fuarı ve  İstihdam Günleri  etkinliklerine Sakarya Uzman Kariyer ve American Academy de stand açarak katıldı.

Sakarya Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte   Uzman Kariyer standı  , özellikle ileride kariyer planlamasında DGS ve KPSS gibi sınavlara ihtiyacı olduğunu düşünen birçok öğrenci tarafından yoğun bir ilgiyle ziyaret edildi.

Uzman Kariyer’in DGS ve KPSS erken kayıt avantajlarını dinleyerek   bilgi alan öğrencilerden bir kısmı da staj ve iş başvurusunda bulundu. American Academy yetkilileri   ise öğrencilere  yönelik olarak  özellikle Genel İngilizce , standı ziyaret eden öğretim elemanlarına da YDS hakkında kapsamlı bilgi verdi. Fuarın ikinci gününde meslek yüksek okulu öğrencilerine yönelik olarak DGS ve KPSS  ile ilgili bilgilendirme semineri veren ÖLÇÜN Eğitim Kurumları Şube  Müdürü Hakan DURMAZ “ iki gün boyunca kariyer fuarında olmak , ve öğrencilerimizin kariyerlerine ışık tutabilmek  keyif vericiydi , Benzer etkinliklerde buluşmak dileğiyle , başta mesai arkadaşlarım Zafer TURAN ve Seda ALTIKULAÇ olmak üzere  emeği geçen herkese ve fuar yetkililerine  teşekkür ediyorum” dedi.
    

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]