Uyuşturucu kullanan genç Sakarya Nehri'ne düştü

Sakarya Nehri'nin kenarında bonzai içen 3 kişiden biri nehre düşerek suda kayboldu. AFAD ekipleri genci bulabilmek için arama çalışmaları başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı ilçesi Köprübaşı Mahallesi Sakarya Nehri kenarında 6 suçtan sabıka kaydı bulunan Özkan S., 8 sabıka kaydı bulunan Mustafa İ., ve Erkan T. nehir kenarında bonzai içti. Bonzainin etkisiyle baygınlık geçiren ve Erkan T., Sakarya Nehrine düştü. Nehirde balık tutan balıkçılar olayı görerek nehre düşen gence yardım etmek istedi. Yardım için uzatılan sopayı tutmayan genç, Sakarya Nehrinde kısa sürede suda gözden kayboldu. Balıkçıların durumu polis ekiplerine bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi ve AFAD sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Özkan S. ve Mustafa İ., isimli şahıslar ilk müdahalenin yapılmasının ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. AFAD ekipleri nehre bot indirerek suda kaybolan genç için arama çalışmaları başlattı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, bonzai içtikten sonra nehre düşen ve Erkan T.'yi arama çalışmaları ikinci günde de devam ediyor. Arama çalışmalarına Kocaeli’nden gelen deniz polisleri de destek verdi.

Edinilen bilgiye göre, dün öğlen saatlerinde Adapazarı ilçesi Köprübaşı Mahallesi Sakarya Nehri kenarında bonzai içtikten sonra baygın halde nehre düşen genç suda kaybolmuş, ekipler genci aramak için çalışma başlatmıştı. Genci arama çalışmaları ikinci günde de devam ediyor.

Sakarya AFAD, Sakarya Arama ve Kurtarma (SAKE) ve Kocaeli’nden gelen deniz polisleri de kaybolan genci arama çalışmalarını devam ettiriyor.

Sakarya’da bonzai içtiği iddia edilen gencin cesedi nehirde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı ilçesi Eski Sakarya Köprüsü civarında bonzai içtiği iddia edilen 23 yaşındaki Erkan T., Sakarya Nehri'ne düştü. Genci fark eden balıkçılar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Erkan T.’nin cesedi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, konuyla ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]