Üstün, "Sakarya Türkiye'nin huzur adasıdır"

Vakıf ve dernek temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “1 Kasım sıradan bir seçim değil. Sadece bir parti meselesi de değil. 1 Kasım seçimleri bir hareket ve inanç davasıdır” derken; Genel Başkan Yardımcısı Üstün, “Türkiye nasıl bu coğrafyada huzur adası ise, Sakarya da Türkiye’nin içerisinde bir huzur adasıdır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelindeki vakıf ve dernek temsilcileri ile bir araya geldi. Kentpark’ta gerçekleştirilen toplantıya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve 26. dönem Milletvekilli Adayı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Sebahattin Aydın, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar ve çok sayıda dernek ve vakıf temsilcisi katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Toçoğlu, “Sivil Toplum Kuruluşlar’ında görev yapan kardeşlerimiz özellikle 98-99 yıllarında ülkede yaşanan mağduriyetlerden çok etkilendiler. 2003 yılından sonra atılan yeni adımlarla faaliyetlerimizi daha rahat ve güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Hepimiz aynı camialar içerisinde aynı olaylara şahit oluyoruz. Ancak şu kesin ki; 1 Kasım seçimlerinde hepimizin sirkelenmesi ve yeniden AK Parti’nin güçlü bir şekilde istikrara devam etmesini sağlamamız gerekiyor” diye konuştu.

“Hem gönül coğrafyamızda yaşadıklarımız hem de ülkemizde yaşadıklarımız karışıklıklara dur demezsek daha kötü durumlarda karşılaşacağımız açık şekilde belli oluyor. Milletimizin yaşanan tüm olaylardan birinci dereceden etkileniyor. Bu yüzden 1 Kasım’da bir hareketlenme bekliyoruz. 1 Kasım sıradan bir seçim değil. Sadece bir parti meselesi de değil. 1 Kasım seçimleri bir hareket ve inanç davasıdır. AK Parti davasının hasarsız bir şekilde devam etmesi gerekiyor. Artık önümüzdeki seçim bir parti davası olmaktan çıktı, bir ülke davası ve memleket meselesi haline geldi. Ülkemize hep beraber sahip çıkalım.”
Programın devamında söz alan Genel Başkan Yardımcısı Üstün, “Sakarya birliğini ve bütünlüğünü muhafaza etmiş bir ilimizdir. Türkiye nasıl bu coğrafyada huzur adası ise Sakarya’da Türkiye’nin içerisinde bir huzur adasıdır. Şehrimizde huzur ortamının oluşmasında en büyük katkıları da Sakarya’da faaliyet gösteren STK’larımız oluşturmuştur. 35-40 yıl önce atılan tohumların ve edilen gayretlerin sonuçlarını şimdi alıyoruz. Bu huzur ortamının bozulmaması için ülkemizin istikrara ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Üstün açıklamalarına şöyle devam etti; “İçimizde toplum huzurunu bozanlara asla izin vermeyeceğiz. Biz ülkemizdeki ve şehrimizdeki huzuru STK temsilcilerimizle oluşturduk. Bundan gerçekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Siyasi hareketler bir amaç ve araçtır. İnsanların huzurlu bir şekilde yaşaması için yapılan bir organizasyondur. Şimdi ise bizim amacımız bu huzur ortamını daim kılmaktır.”
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]