Ünlü yönetmen Osman Sınav, Taraklı'ya set kurdu

Ünlü yönetmen Osman Sınav tarafından Taraklı'da çekilecek ve TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan 'Yalaza' adlı dizinin teaser çekimleri başladı.

Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, İpek Tuzcuoğlu, Sinan Albayrak, Didem Balçin, Zeynep Gülmez başta olmak üzere çok sayıda ünlü oyuncunun rol alacağı "Yalaza" adlı dizinin teaser çekimi Taraklı'nın Yusufbey Mahallesi'ndeki 7 asırlık çınarın altında kesilen koçun ardından başladı.

Milletvekili İsen’den hayırlı olsun ziyareti

Sakarya AK Parti Milletvekili Mustafa İsen TRT1 Televizyonunda yayınlanacak olan "Yalaza" dizisinin setini ziyaret etti.

Milletvekili İsen: ''Dizilerin, mekanların turizm destinasyonları dönüşmesindeki rolünü biliyoruz. Özellikle Asmalı Konak'la Ürgüp'ün nasıl Türkiye'nin merak edilen bir yerleşim yeri haline geldiği malum. Taraklı da pek çok bakımdan adeta bir doğal pilota görünümünde Bugün bu dizi ile birlikte Taraklı'nın ve Sakarya'nın Türkiye'nin tanıtımında önemli bir rol üstleneceğini düşünüyorum. Ayrıca sadece mekan olgusu itibariyle değil Yalaza düşüncesi itibariyle de bölgenin ne kadar potansiyel imkanlara sahip olduğunu bu dizi vesilesiyle de ülkemiz görmüş olacak. Osman Sınav bey usta bir yönetmen, ben bu birikimini Türkiye’ye yansıtma noktasında çok önemli bir noktasında iş çıkaracağına inanıyorum kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum başarılar diliyorum’’dedi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]