Ünlü oyuncu Hakan Bilgin, Sapanca'ya geldi

Yakın Doğu Üniversitesi ve Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen program kapsamında ilçeye gelen sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin öğrencilerle buluştu.

 

“Farkındalığın fark edilişi” konulu seminer ve söyleşi programı Sapanca Halk Eğitim Merkezinde iki ayrı oturumda gerçekleşti. İlçedeki liselerde eğitim gören öğrencilerin katıldığı söyleşide ünlü oyuncu Hakan Bilgin’e öğrencilerin ilgisi büyük oldu.

 

Öğrencilere ön yargılarından kurtulmalarını, kendilerine değer vermelerini ve sabah kalktıklarında gülümsemelerini öğütleyen Hakan Bilgin öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.

 

Seminer ve söyleşi programına; Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, şube müdürleri, okul müdürleri ile Yakın Doğu Üniversitesi Tanıtım Müdürü Mahmut Çelik ve İstanbul Sorumlusu Gökhan Aracı da eşlik etti.

 

Programın ardından Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden tiyatro sanatçısı Hakan Bilgin, okul öğrencilerinin çıkardığı “Genç Ritimler” dergisine röportaj verdi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]