Uluslararası Onkoloji Kongresi, Sapanca'da yapılacak

Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ve Sapanca İlçe Sağlık Müdürü Arzu Bostancı, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'e ziyarette bulundular.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, sağlık alanında önemli işlerin yapılabilmesi için yerel yönetimlerin çok önemli olduğunu belirtti. Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer “İlçemize yapılacak olan sağlıkla ilgili her türlü çalışmaya ve projeye belediye olarak destek vermeye hazırız. İlçemizdeki diğer kurum ve kuruluşlarda olduğu gibi Sağlık Müdürlüğü ile de halkımızın yararına olacak her türlü hizmete katkı vermek için hazırız. İlçemizin sahip doğal güzellikleri; dağları, yeşili ve gölü terapi niteliğinde olduğuna inanıyorum” dedi.

Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz ve Sapanca İlçe Sağlık Müdürü Arzu Bostancı, gerçekleştirdikleri ziyarette Mart ayında yapılması planlanan Uluslararası Onkoloji Kongresi hakkında bilgi verdi. Öğütlü, “Sağlık alanındaki yatırımlarının yerel yönetimlerin desteği oldukça fazla olduğunu biliyoruz. Sapanca sağlıkçılar açısından ayrı bir önem taşımakta. Mart ayında yapılması planlanan Uluslararası Onkoloji Kongresi’nin Sapanca İlçemizde yapılmasının en uygun kararın olduğuna inanıyoruz. Mart ayında, Uluslararası Onkoloji Kongresi yapılacak bu şurada Sapanca’mızın ev sahipliğinde ilçemize ve ülkemize yakışan kongreyi gerçekleştirme hedefindeyiz” dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]