Ülkücüler kahvaltıda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya il teşkilatı kahvaltı programı düzenledi.

28 Ağustos Pazar günü Sapanca Kırkpınar'da düzenlenen kahvaltı programa, il başkanı Muhammed Levent Bülbül, Sakarya Milletvekili Zihni Açba il disiplin kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri aileleri ile birlikte katılım sağladılar.

Kahvaltı sonrası teşkilat mensuplarıyla sohbet eden il başkanı Bülbül, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini, ülkemizin hiç bir şahsi hesabı olmayan milli tavır sergileyecek ülkücü kadrolara her zamankinden çok ihtiyacı olduğunu belirterek, bu kadroları yetiştiren annelere, babalara, tüm çalışmalarımızda her daim destek olan yöneticilerimizin ailelerine teşekkür etti.

Türkiye Cumhuriyetini kuran, zor günlerde onu kurtaran ve Allah'ın izniyle ilelebet yaşatacak olanların Türk milliyetçileri olduğunu belirten il başkanı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerine atıfta bulunarak,"Ya bu vatanda yaşayacağız ya bu vatan için can vereceğiz" dedi.

MHP'nin de çok zor günlerden geçtiğini söyleyen Bülbül, Allah'ın izni ile yöneticilerimizin teşkilatlarına ve davalarına sahip çıkmasıyla zor günleri geride bıraktık, bundan sonra bu şerefli bayrağı Ülkücü nesillerden Ülkücü nesillere aktarmak en önemli vazifemizdir dedi.

Çok sayıda katılım olan kahvaltı programı öğlen saatlerinde son buldu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]