Ulaşım projesi meclise geliyor

Büyükşehir Meclisi 10 Temmuz Pazartesi günü toplanıyor. Meclis Toplantısında 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin de imar planları görüşülecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 10 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, saat 14.00’da başlayacak oturumda ilave 4 gündem ile 53 gündem maddesi karara bağlanacak. Meclis üyeleri bir önceki oturuma ait komisyon raporlarını ve ilçe belediyelerinden Büyükşehir Meclisi’ne gelen kararları oylayacak.

Yeni yolda süreç başladı

Temmuz ayı meclis toplantısınıda 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin de imar planları görüşülecek. Yeni stadyum ile D-100 Pekşenler Kavşağı arasında yapılacak bağlantı yolu ile Ankara istikametinden gelen araçlar için alternatif oluşturulacak. Yeni proje ile bölgenin araç yükü ortadan kaldırılacak.

Yağmursuyuna 10 Milyon daha

Meclis’te SASKİ’nin 10 Milyon TL’lik yatırımla inşa edeceği ‘Muhtelif Mahallelerde Kısmi Yağmursuyu İnşaatı İşi’ için de İller Bankası’ndan kredi kullanımına ilişkin Başkan Toçoğlu’na yetki verilecek.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]