"Türkiye'yi bölmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz"

Eski AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Türkiye'yi bölme hevesinde olanlara asla izin vermeyeceklerini belirterek, "AK Parti olarak mücadelemizi sonunda kadar sürdüreceğiz" dedi.

Eronat, Serdivan ilçesinde bir restoranda düzenlenen toplantıda, siyasete girmesinin acı bir olayla başladığını, tek evladını 2008 yılında terör örgütü PKK yüzünden şehit verdiğini anlattı.

"Ben bir Kürdüm ama ırkçılığı elimin tersiyle iten bir insanım" diyen Eronat, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan bir insanım. Bizim dilimiz farklı olabilir ama gönül dilimiz aynı. Ülkeyi bölme hevesinde olanlara asla izin vermeyeceğiz. AK Parti olarak mücadelemizi sonunda kadar sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da milletin ve şehrin geleceği için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, 1 Kasım seçimlerinden sonra güçlü bir iktidarla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Kadınların her zaman partiye sahip çıktığını aktaran Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Kadınların siyasette yer bulması ve önlerinin açılması, AK Parti iktidarıyla başladı. Kadın girişimcilerin sayılarının artması, yine iktidarımız döneminde gerçekleşmiştir. Kadınlara yönelik mağduriyetlere son veren AK Parti'dir. İnşallah hanım kardeşlerimiz, her seçimde olduğu gibi 1 Kasım'da da 'AK Parti' diyecek, desteklerini bekliyoruz."

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ise kadınların evlerin ve ülkenin mimarı olduğunu vurgulayarak, yuvalarına sahip çıktıkları gibi ülkelerine de sahip çıkacaklarını kaydetti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]