Türkiye Enerji Zirvesi'nden AGDAŞ'a ödül

AGDAŞ 24-26 Kasım tarihlerinde Adana’da düzenlenen Türkiye enerji sektörünün tüm kesimlerini buluşturan zirvede 2016 yılında yapmış olduğu “ AGDAŞ Bisfest, Çevre Temsilcisi ve Küçük Hediyelerin Büyük Mutlulukları” isimli sosyal sorumluluk projeleri ile doğal gaz dağıtım şirketlerinin başarılı sosyal sorumluluk projelerine verilen “Altın Vana” ödülünü aldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Sn. Fatih Dönmez’in takdim ettiği ödülü AGDAŞ adına Genel Müdür Yardımcısı Sn. Gürsel Yağan aldı. Gürsel Yağan, Sakarya’ya kesintisiz ve güvenli doğal gaz arzı sağladıklarını fakat bununla yetinmediklerini toplumun ve çevrenin gelişmesi için her yıl birçok sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdiklerini belirtti. Sosyal sorumluluk kültürünün şirketler arasında yaygınlaşması ve özendirici olması adına 2016 yılında yapmış oldukları projelerle “Altın Vana” ödülüne başvurarak almaya hak kazandıklarını söyledi. ERDEM Grubundan aldıkları güçle yeni projeler üreteceklerini Sakarya’nın gelişmesi için çalışacaklarını belirterek bu güzel ödülü almalarına katkı sağlayan ve projelere destek veren herkese teşekkür etti.

7. Türkiye Enerji Zirvesi Adana’da yapıldı.

Türkiye enerji sektörünün tüm kesimlerini buluşturan Türkiye Enerji Zirvesi, bu yıl ‘Doğu Akdeniz’ teması ile Adana’da gerçekleştirildi. AGDAŞ’ta 24 – 26 Kasım’da gerçekleşen 7. Türkiye Enerji Zirvesi’nde yerini aldı. Zirve kapsamında 8’i özel olmak üzere 100’e yakın katılımcının yer aldığı toplam 20 oturumla Türkiye enerji sektörü her açıdan ele alındı.

Bakan Albayrak soruları yanıtladı

7. Türkiye Enerji Zirvesi’nin açılışını gerçekleştiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, ilk gün düzenlenen Zirve Özel Oturumunda bir konuşma yaparak, gazeteci ve moderatörlerin de sorularını yanıtladı. Enerji piyasası ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Sektörün tüm önemli temsilcileri buluştu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’un da katıldığı 7. Türkiye Enerji Zirvesi’ne, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez ve

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz başta olmak üzere, çok sayıda kamu ve özel sektör temsilcileri de hazır bulundu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]