Türk Kızılayı Genel Başkanı, Taraklı'yı gezdi

Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Dr Kerem Tekin ve beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri ile beraber Taraklı İlçesini ziyaret etti.

Türk Kızılayı Taraklı Şube Başkanı Alaattin Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Taraklı Kaymakamı Muhammet Kaya’yı makamında ziyaret eden Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık ve beraberindekiler daha sonra Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ı makamında ziyaret etti.

Türk Kızılayı Taraklı Şubesi’nin faaliyetlerini takdirle karşıladığını belirten Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “Kızılay’ın gerçekleştireceği her türlü faaliyete katkı sağlamayı sürdüreceğiz" dedi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr Kerem Kınık yaptığı açıklamada Taraklı İlçesini ziyaret etmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek "Nüfusu çok fazla olmamasına rağmen Kızılay’ımızın faaliyetlerinin çok iyi şekilde gerçekleştiğini duymak bizleri memnun etmektedir. Genel Merkez olarak Taraklı’da ne gibi projeler yaparız diye düşünüyoruz. Özellikle Taraklı konakları gibi bir yerimiz olabilir mi? düşüncesindeyiz. Belediye Başkanımız ve Sakarya Valimiz ile bu görüşmeleri gerçekleştireceğiz. Türk Kızılay’ı olarak turizmde adını duyurmaya başlayan Taraklı’ya güzel bir eser kazandırmak isteriz. Ve gelen giden bize dua eder” dedi

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ziyaretin anısına Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Kerem Tekin’e Taraklı tablosu takdim etti.

Tekin ve beraberindekiler daha sonra ilçeyi gezdi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]