Tuncay Şanlı Sakaryaspor için imza attı

Sakaryaspor, teknik direktörlük için Tuncay Şanlı ile resmi sözleşme imzaladı.

Sakaryaspor, yeni teknik direktörü Tuncay Şanlı için imza töreni düzenledi. Çok sayıda kişinin katıldığı törende Tuncay Şanlı resmi imzayı attı. Şanlı'nın ardımcıları Mehmet Aurelio ve Mohamed Ali Kurtuluş da törende hazır bulundu.

"Canımızı ortaya koyduk"


İmza töreninde konuşan Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses, "Futbol artık sadece yeşil sahalarda oynanan bir oyun olmaktan çıktı ve bir endüstri haline geldi. Biz de bu futbol endüstrisinde Sakaryaspor olarak çağa ayak uydurmak için elimizden gelen bütün gayretleri sarf ediyoruz. Bizim yönetim olarak üstlendiğimiz vizyon kurumsallaşmaktır. Futbolu, bilgisi olanlar yönetmeli. Biz kulübü yönetmeliyiz. İnşallah Sakaryaspor, 7 yıl sonra tıpkı Bayern Münih gibi futbolu bilen, eski futbolcularımız tarafından yönetilen bir kulüp haline gelecektir. Bütün hedefim var. Ben futboldan anlamam. Teknik heyet konusunda bir tercih yapmamız gerekiyordu. Tecrübeli isimlerle anlaşma yapmamız yönünde görüşler vardı. Yerel basınımızda ve taraftarlarımız arasında bu tercihimiz nedeniyle eleştiriler oldu. Tuncay kardeşimiz Sakarya'da doğdu ve Sakaryaspor'a hizmet verdi. Ben riski göze aldım. Tuncay da aldı. Biz bul yolda başımızı değil, gövdemizi değil, canımızı ortaya koyduk. Hodri meydan" dedi

"Yüreğimiz var"

Sakaryaspor'un yeni Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, "Bizlere inandıkları için herkese teşekkür ederiz. Tecrübesiz olabiliriz ama yüreğimiz var. Sakaryalıyız, Sakarya'nın yüreği her yerde çok farklıdır. Ben futbolculukta ilk profesyonel imzamı burada attım, teknik adamlık kariyerimde de ilk imzamı yine burada atıyorum. Ama en önemlisi yüreğimi ortaya koyuyorum ekibimle beraber. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda başarıya ulaşacağız" şeklinde konuştu.

İmza töreni fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]