TÜMSİAD'tan fuar çağrısı

3.TÜMEXPO - TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı 22 - 25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Fuar etkinliklerine Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu, çok sayıda Bakan, Milletvekili ve Bürokratın yanı sıra Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Muhammed Şahbaz Şerif, Dünya Bankası Başkan Yardımcısı Bertrand Badre ve İslam Kalkınma Bankası Başkanı Dr. Ahmet Muhammed Ali’ de katılacaktır.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, III. TÜMEXPO Sanayi ve Ticaret Fuarı ile eş zamanlı olarak II. Uluslararası KOBİ Şurası’nın yanı sıra ALLINTECH (Tüm İnovasyon Teknolojileri Fuarı ve Zirvesi) gibi birbirini tamamlayan farklı etkinliklerle de bu organizasyonu Türkiye İçin Uluslararası büyük bir ekonomi zirvesine dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtti.

*Başkan Kesik ‘’TÜMEXPO Fuarı ve Kobi Şuranın G20 kapsamında yapılıyor olması, dünya çapında iş adamlarının ve ziyaretçilerin de katılacak olması gibi hususlar TÜMEXPO’nun, TÜMSİAD’ın önemli bir markası ve etkinliği haline gelmesine yol açmıştır. Bu durumun Tümsiad ailesinin bireyleri olarak hepimiz adına gurur verici olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda, TÜMSİAD’ın 10. Yılında iş dünyasının değerli temsilcilerini, Sakaryalı iş adamlarını TÜMEXPO ile eş zamanlı yapılacak uluslararası etkinlikler kapsamında İstanbul’a davet ediyoruz. Dedi.

Fuarın; Makine, Tekstil, Gıda, Otomotiv, Kozmatik, İnşaat gibi önde gelen sektörlerde faaliyet gösteren firmaları, Uluslararası firmalar ile bir araya getirmek olduğunu belirten TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik, ilimizden fuara katılacaklar için otobüs kaldıracaklarını da belirtti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]