TÜMSİAD yönetiminden 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri

TÜMSİAD; Vergi Dairesi, İl Dernekler Müdürlüğü ve Erzurumlular Derneğini ziyaret etti.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, görevlerine yeni atanan Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, İl Dernekler Müdürü Adnan Zengin ve Erzurumlular Derneği Başkanı Abdurrahman Polat'ı ziyaret ederek ‘’hayırlı olsun’’ dileklerinde bulundu.  

Vergi Dairesi ziyaretinde dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Murat Kesik, TÜMSİAD nitelikli gelişen 12 bin üyesiyle ülke ekonomisine sağladığı enerjisi ve katma değerle farklılığını ortaya koyan bir sivil toplum kuruluşudur. dedi. Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, TÜMSİAD Yönetimine teşekkür etti.
Ardından 2.ci ziyaretini İl Dernekler Müdürlüğü'ne geçekleştiren heyet, buradaki çalışmalar hakkında dam bilgi alışverişinde bulundu. Sakarya da ki derneklerin projelerle daha fazla ilgilenmesi bu konu da eksikliklerin giderilmesi için yapılacak olan çalışmalar konusunda görüşler sunuldu.

Son ziyaretini Sakarya Erzurumlular derneğinin yeni yönetimine gerçekleştiren TÜMSİAD heyetini, dernek Başkanı Abdurrahman Polat ve yönetim kurulu karşıladı. Samimi sohbetlerde bulunan ve ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Sakarya Erzurumlular Dernek Başkanı Abdurrahman Polat, TÜMSİAD'ın faaliyetlerini ve etkinliklerini yakından takip ederek takdirle karşıladıklarını ifade etti. TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik; Samimi ziyarette kendimizi dernek üyesi gibi hissettik. Erzurumluların samimiyetini ve güzelliğini bir kez daha anladık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde zor günlerden, yaşanan terör eylemlerine karşıda el ele vererek çıkabiliriz. Şiddetle terör eylemlerini kınıyoruz. Kardeşce yaşamalıyız. Gönül gönüle verip, il ve ülke ekonomisini katkı vererek, iş istihdamı sağlamalıyız. dedi.

TÜMSİAD heyetinin ziyaret programına Şube Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş, TÜMSİAD Mali İşler ve Teşvik Komisyon Başkanı Faruk Gedik, Komisyon Başkan Yardımcıları Mali Müşavir Ali Batık, Mali Müşavir Ahmet Rahmanlar, Sosyal ve Hukuk İşleri Komisyon Başkanı Medet Muti, Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Baba katıldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]