TÜMSİAD Sakarya şubesinden Alemdar'a ziyaret

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Alemdar, ekonomide istikrarın sağlanması ve üretimin artması için iş adamlarına önemli görevlerin düştüğünü vurgulayarak “Biz de bu konuda üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız.” dedi.

''Sanayicimizin Yanındayız''

Ülkemizin ekonomisinin hızla büyüdüğünü, üretimin, ihracatın ve istihdamın her yıl arttığının altını çizen Alemdar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde üretim çarklarımız daha hızlı dönmeye başlamış, ülkemizin ekonomisi şahlanmıştır. Şehrimizi ve ülkemizi daha dinamik bir geleceğe taşıyacak tüm sanayicilerimizin yanındayız.” diye konuştu

''Zaman Kaybetme Lüksümüz Yok''

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a desteklerinden dolayı teşekkür eden TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, 15 Temmuz’daki birlik ve beraberlik ruhunu kaybetmemek gerektiğini belirterek “Millet olarak zaman kaybetme lüksümüz yok. Diri olmak istiyorsak bir olup, beraber olmalıyız. Enerjimiz her zaman yüksek olmalı.” dedi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]