TÜGİK Genel Başkanı Sakarya'ya geliyor

SakaryaGİAD başkanı Gökhan KORKMAZ, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu çatısı altında 30.06.2015 tarihinde kurulumu tamamlanan dernekleri adına gençlere örnek olması, iş tecrübelerini paylaşması ve Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu değerlendirip fikirler vermesi açısından TÜGİK Genel başkanı Sn. Erkan GÜRAL’ı Sakarya’ya davet etti.

Genel başkan Güral, Sakarya’da çıkacağı ortak radyo yayını ile iş camiasındaki gençlere seslenecek ve başarılı şirket yönetiminin sırlarını deneyimleri ile paylaşacak. NG Hotels, Kütahya Porselen, NG Kütahya Seramik gibi bir çok şirket yönetiminde elde ettiği tecrübeleri ve 10.000 üyesi 70’in üzerinde derneği bulunan TÜGİK camiasının genel başkanlığını başarılı şekilde sürdürmesinin sırlarını anlatırken, rol model olarak bir çok genç iş insanına da ışık tutacaktır.

SakaryaGİAD başkanı Korkmaz ile de bir araya gelecek olan genel başkan, SakaryaGİAD ’ın TÜGİK çatısı altında ki derneklerle birlikte sürdüreceği çalışmalar hakkında bilgi alacak. SakaryaGİAD kasım ayı içerisinde yapmayı planladığı ve İç Anadolu ve Marmara’dan ilimize gelecek iş adamları ile Sakarya’lı iş adamlarını buluşmasının detayları da bu toplantıda netleşecek. Ayrıca SakaryaGİAD’ın sosyal sorumluluk alanında başlatacağı projeler detayları da oluşturulacak.

Genel başkan GÜRAL, SakaryaGİAD üyeleri ile bazı temaslar ve ziyaretler sonrasında ilimizden ayrılacak.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]