TRT Sanatçısı ayakta alkışlandı

Adapazarı Belediyesi Mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen halk ozanı “Aşık Veysel’i Anma Gecesi” Orhangazi Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Adapazarı Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğe Sakarya Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın,Başkan yardımcısı Rıdvan Sezer ve Rıdvan Özüm, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Zafer Poyraz,Sivaslılar Derneği yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.TRT İstanbul sanatçısı Cengiz Özkan’ın sahne aldığı gecede Özkan, seslendirdiği Aşık Veysel’in eserleriyle büyük alkış aldı.
Orhangazi Kültür Merkezi salonunun iki katını da  dolduran şiirseverler, Cengiz Özkan’ın seslendirdiği türkü ve şiirlerle duygulu anlar yaşadı. Aşık Veysel’in isminin yanında anılmanın bile büyük gurur verdiğini kaydeden Özkan, son olarak Aşık Veysel’in Ben Gidersem Sazım Sen Kal adlı eserini seslendirdi. Özkan’ı Adapazarlı hayranları ayakta alkışladı.

Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, program sonunda günün anısına saz sanatçısı Cengiz Özkan’a çiçek verdi. Özkan kendisini buraya davet ederek Adapazarlı hayranlarıyla buluşturan Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür etti. 

Adapazarı Belediyesi’nin Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Aşık Veysel’i Anma Gecesi”nde halk müziği ve şiir severler tüm salonu doldurdu.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]