Trapçılar engel tanımadı

Engelliler Haftası Trap Müsabakaları Arifiye Atış Poligonunda yapıldı.

Atışlar sonrasında başarılı olan sporculara ödüllerini Arifiye İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç, Atıcılık-Avcılık İl Temsilcisi Saliha Kurteş ve diğer yöneticiler takdim ettiler.

Atışlar sonrasında tekerlekli sandalye kategorisinde Selim Özen 1., Yusuf Kambur 2., Erhan Aydın 3. Oldu. Bu sporcular ödüllerini Arifiye İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç’tan aldılar.

Genç Erkekler kategorisinde 1. Olan Anıl Karayakan’a ödülünü Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Saliha Kurteş takdim etti. Genç Bayanlar kategorisinde 1. Şevval Dilara Gül , 2. İse Esra Oskay oldu. Genç Bayanlara ödüllerini Merkez Atıcılık Kulüp Başkanı Metin Güvenir takdim etti. Bedensel Engellilerde Emin Pekbal 1. Olurken ödülünü Arifiye İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç’tan aldı.

Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Selim Özen ; Bizlere her zaman destek olan Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür ediyoruz. Engelliler olarak Engelli Trap Atış poligonu projesini Gençlik ve Spor Bakanlığımıza sunduk. Bu projenin hayata geçmesi için çalışacağız ” dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]