Toyotasa Hastanesi, laboratuvar çalışanlarını ödüllendirdi

Toyotasa Acil Yardım Hastanesi laboratuvarı çalışanları kaliteli ve yüksek performanslı çalışmalarından dolayı Başhekimlik tarafından “teşekkür belgesi”yle ödüllendirildi.

Toyotasa Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Turgay Şimşek,  tanı ve tedavi sürecinde önemli bir görevi üstlenen laboratuvar çalışanlarına düzenlenen törenle teşekkür belgesi takdim etti. Başhekim Şimşek, belge takdiminde yaptığı konuşmada birçok alanda labarotuvar hizmeti verdiklerini hatırlatarak hastaneye başvuran vatandaşların haricinde Aile Hekimlikleri’nin ve bazı ilçe hastanelerinin tetkik ihtiyaçlarını da karşıladıklarını söyledi. Günde ortalama 900 hastaya hizmet verdiklerini belirten Başhekim Şimşek, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’n desteğiyle yakın zamanda ceza ve tutuklu evlerindeki hastalara da hizmet verileceğini ifade etti.

Başhekim Turgay Şimşek, laboratuvar hizmetlerinin kesintisiz ve kalite standartlarına uygun olarak sürdürülmesinde büyük emek ve fedakarlık gösteren personele de teşekkür etti. Şimşek daha sonra Uzm.Dr. Ahmet Sadık Yalçınkaya, Uzm.Dr. Figen osmanoğlu ezen ve laboratuvar teknisyenlerine çalışmalarından dolayı teşekkür belgelerini sundu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]