Torba Yasa Avantajı İçin Son 10 Gün

Su borcu olanlara faiz indirimi ve taksitlendirme imkânı sunan 6736 sayılı Torba Yasa kapsamında başvuruların devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “Yasa ile birlikte vatandaşlarımız faiz yükünden kurtuluyor. Son başvuru tarihi ise 31 Ekim Pazartesi” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, su borcu olanlara faiz indirimi ve taksitlendirme imkânı sunan 6736 sayılı Torba Yasa kapsamında başvuruların 31 Ekim Pazartesi günü sona ereceğini açıkladı. Yasanın borcu olan vatandaşlara birçok kolaylık getirdiğini belirten Sebahattin Belik, “SASKİ olarak su borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın başvurularını almaya devam ediyoruz. Yasa ile birlikte vatandaşlarımız faiz yükünden kurtuluyor. Ayrıca yasa, borçları taksitle ödeme kolaylığı da sağlıyor. Su borcu olan vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmeleri için son 10 gün kaldı” ifadelerini kullandı.

18 Taksit İmkânı

SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “Yasa ile borçlu vatandaşların ödeme vadesi 30 Haziran 2016 tarihi ve öncesinde birikmiş borçları yeniden yapılandırılıyor. Faizler silinerek tekrar yapılandırılıyor. Yasa ayrıca borcu olan vatandaşlara borçlarını 2 ayda bir ödenmek üzere 18 aya kadar taksitlendirme kolaylığı da sağlıyor. Torba Yasa’nın avantajlarından faydalanmak için borçlu abonelerimizin 31 Ekim 2016 tarihine kadar mutlaka başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ayrıca SASKİ Genel Müdürlük binamıza Cumartesi günleri de başvuru yapılabilir. Vatandaşlarımız 0264 888 22 32 nolu telefonu arayarak konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir” şeklinde konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]