Toçoğlu: 'Temayül teşkilat disiplinimizin göstergesidir'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 25. Dönem Milletvekilliği Temayül Yoklamasında oyunu kullandı. 

Serdivan Spor Salonu’nda partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyit Aslan, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları da yer aldı. 

İl temsilcilerine ait sandıkta oyunu kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, temayül yoklamalarının parti disiplini açısından önemine değindi. Başkan Toçoğlu, “Bugün adeta bir demokrasi şöleni içerisinde teşkilatlarımızın iradesi sandığa yansıyor. Üst yönetimi ve tabanı ile AK Parti birlik ve beraberliğin adresidir. Değerli delegelerimizin kanaatlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Programın devamında AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları ile sohbet eden Başkan Toçoğlu, milletvekili olma yolunda tüm aday adaylarına başarılar diledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]