Toçoğlu hain terör saldırıları için konuştu

Serdivan İlçe Başkanlığı ve meclis üyelerinden oluşan heyetle bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Bu sabah 11 vatan evladımızı daha şehit verdik. Hainler ülkemizin birlik ve beraberliğine saldırmaya devam ediyorlar. Vatan savunması için bedeller ödüyoruz. Ancak ne olursa olsun bu vatan hiçbir zaman terk edilmeyecek. Rabbim vatanımız, milletimiz, bayrağımız, namusumuz için mücadele eden askerlerimizi muzaffer kılsın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Yönetimini ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğulları, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. Toplantının başında Şırnak Cizre’de şehit olan polisler için taziye mesajları iletildi.

Darbecilere Fırsat Vermedik

Ziyarette ilk konuşmayı yapan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, “Bugün yine şehitlerimizin olduğu bir güne uyandık. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. 15 Temmuz sürecinde gösterdiğiniz örneklik için sizlere teşekkür ziyaretinde bulunalım istedik. Demokrasi Meydanı’nda örnek bir tavır sergilediniz. Milletimizin şanlı direnişi ile hain darbecilere fırsat vermedik. Bu süreçte yaptığınız çalışmalar adına sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman bu davaya hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Vatan Hiçbir Zaman Terk Edilmeyecek

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarına başlayan Başkan Toçoğlu, “Sizlerinde bildiği gibi bu sabah Şırnak’ta 11 vatan evladını şehit verdik. Vatan savunması böyle bir şey, mutlaka bir bedeli var. Bu bedel ödeniyor, belki ödenmeye de devam edecek. Ancak bu vatan hiçbir zaman terk edilmeyecek. Rabbim bu hainleri Kahhar ismiyle kahreylesin, milletimizin birlik ve beraberliğine gölge düşürmek isteyenlere fırsat vermesin. Rabbim vatanımız, milletimiz, bayrağımız, namusumuz için mücadele eden askerimizi muzaffer kılsın” dedi.

Birlik ve Beraberliğimizi Tüm Dünya Gördü

Başkan Zeki Toçoğlu, “Hepinizin bildiği gibi 15 Temmuz akşamı devletimizin çeşitli kademelerine yerleşen hainler, bir kalkışma hareketi ile devletimize el koymaya kalkıştılar. Ancak başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın dirayetleri, milletimizin direnişi ile bu kalkışma yerle yeksan edildi. Her zaman ifade ediyoruz; tarihte görülmemiş bir düşmanla karşı karşıyayız. Çünkü tanımlanamayan bir düşman bu. Ancak bir ve beraber olduğumuzda nasıl bir millet olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. Bundan sonra bu ülkede hiç kimse darbe yapmaya kalkışamaz” ifadelerini kullandı.

Daha Çok Çalışmalıyız

Başkan Toçoğlu, “Bu darbe kalkışmasında 251 şehit verdik. Ayrıca binlerce insanımız yaralandı, gazi oldu. Bu insanlar tankların, mermilerin önüne kendilerini boşuna atmadılar. Bu ülkenin geleceği, çocuklarımızın, ailelerimizin geleceği için hiç tereddüt etmeden göğüslerini kurşunlara siper ettiler. Bu anlamda bizim sorumluluklarımız da arttı. Ülkesi için canını feda eden bu insanlara layık olmak durumundayız. Daha çok çalışmalı, ülkemizin gelecek perspektifine yönelik çalışmalara katkılar sağlamalayız” diye konuştu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]