Toçoğlu Ak Parti Yerel Yönetim istişare toplantısına katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti 1. Bölge Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’na katıldı.

İzmit The Nees Thermal Otel’de gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı yer aldı.

Gerçekleştirilen toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, AK Parti belediyeciliğinin farkına vurgu yaptı. Toçoğlu, “Biliyoruz ki, demokrasi ve kalkınma yerelde başlar. Bu anlamda 13 yıllık AK Parti iktidarı sürecinde önemli hizmetler hayata geçirildi. Şuanda kendi imkanları ile ilk kez bir belediye Hidroelektrik Santrali inşa etti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi bu anlamda Türkiye’ye örnek teşkil edecek birçok hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sundu” diye konuştu.

AK Parti belediyelerinin durmadan vatandaşa hizmet ulaştırmak için çalıştığının da altını çizen Toçoğlu, “AK Parti belediyelerinin görevi halka hizmettir. AK Parti iktidarı ile yerel yöneticiler inisiyatif alarak, çok yönlü hizmetleri şehirleri ile buluşturmaya başladı. Yerelin gücü bir bakıma genele de itici güç oluşturdu. Yerel yönetimler çok daha güçlendi. Hem hızlı hem kaliteli hizmetler vatandaşlarımızla buluşmaya başladı. AK Parti hizmette hiçbir zaman ayrımcılık yapmadı. AK Parti belediyeciliği her zaman vatandaşımıza hizmeti önceledi” dedi.

Başkan Toçoğlu değerlendirmelerinin sonunda ise, “1 Kasım seçimleri ülkemiz ve şehirlerimiz için çok önemli. Güçlü bir hükümet yerel yönetimleri daha da güçlendirecek. Bu da hemşerilerimize her anlamda daha nitelikli hizmetlerin buluşması anlamına gelecek. İnşallah çevre, ulaşım, enerji, sosyal belediyecilik ve diğer başlıklarda şehirlerimiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek. Bu anlamda bugün oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Belediyecilikte rüştünü ispatlamış çok değerli başkanlarımızla süreci değerlendirdik. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]