Ticaret Lisesi Mezunları; 41. Kez Toplandı

Adapazarı Ticaret Lisesi Mezunları Derneği’nin her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü ve bu yıl 49’uncusunu gerçekleştirdiği ‘Ticaretliler Gecesi’; Adapazarı Öğretmenevi’nde yapıldı.

Kısa adı ATMED olan Adapazarı Ticaret Lisesi Mezunları Derneği; 1960 yılından beri her yıl geleneksel olarak aralıksız sürdürdüğü ve 41’inci gerçekleşen “Ticaretliler Gecesi’; Adapazarı Öğretmenevi Bahçesi’nde yapıldı. Eski müdür, öğretmen ve mezunlarının bir araya geldiği yemekli geceye; Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik’te misafir olarak katıldı.

BİRLİK VE BEREBERLİK

Nostalji havasında geçen ve eski günlerin yad edildiği gecede ATMED Çalışma Grubu adına konuşma yapan mezunlardan Yusuf Mahmutoğlu; düzenledikleri gecenin amacının Adapazarı Ticaret Lisesi’nde okumuş ve mezun olan arkadaşlarının yaşamları süresince birlik, beraberlik, dayanışmalarını ve dostluklarını sağlayarak, birbirleriyle hasret gidermesine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Mahmutoğlu ayrıca; geceye büyük katkılarından dolayı çalışma grubundaki arkadaşları Ahmet Erkent, Feridun Ayyıldız, Halim Keten, Ferudun Özdemir, Ali İhsan Kanur, Sevda Erus ve Musa Başoğlu’nu de tebrik etti.

ONUR PLAKETİ

Gecede, 1997-2009 yılları arasında Ticaret Lisesi’nde okul müdürlüğü yapan Saim Atış, 1993-1997 yılları arasında okul müdürlüğü yapan Fethi Yurtsever ve 1980-1984 yılları arasında okul müdürlüğü yapan Ahmet Erkent’ın onur plaketlerini ise Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp verdi.  Ticaret Lisesi’nde 1963-1984 yılları arasında okul müdürlüğü yapan Ruksan Ersoy ile 1966-1992 yılları arasında okul müdürlüğü yapan İlhan Erkent’in onur plaketlerini Çalışma Grubu adına Yusuf Mahmutoğlu verdi.

VAKIFTAN BAŞARI

Gecede ayrıca; Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı ve aynı zamanda Ticaret Lisesi Mezunu olan İrfan Çelik ise, başarılı çalışmalarından dolayı ATMED’e iki ayrı başarı plaketi verdi. Başarı plaketini ise ATMED çalışma grubu adına Yusuf Mahmutoğlu alırken, diğer plaketi ise Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret Lisesi Müdürü Saim Atış aldı. Gecede ayrıca palet alan müdürlerin geçmişine dayanan nostalji fotoğraflardan oluşan slayt gösterisi de yapıldı. Gece, çalan müzik eşliğinde yapılan dans ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]