TEM Otoyolu'nda büyük kaza!

TEM Otoyolu Sapanca kesiminde bariyerlere çarparak karşı yöne geçen otomobil tankerle çarpıştı. Yanan otomobilin sürücüsü Özgür Alkan (41) feci şekilde can verdi. Devrilen tankerin şoförü kalp masajıyla hayata döndürülmesinin ardından kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otoyolun Ankara yönü ulaşıma kapandı.

Kaza, 00.30 sularında otoyolun Erenler Mezarlığı mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden  Özgür Alkan (41) idaresindeki bir otomobil, bariyerlere çarparak karşı yöne geçti. Otomobile, Ankara yönüne giden çimento maddesi taşıyan bir tanker çarptı. Çarpanın etksiyle tankerin çekicisi devrildi, her iki araç da sürüklendi. Tanker, başka bir TIR'a daha çarptı. Otomobilde yangın çıktı.  


Yanarak can verdi

Kaza sonrası olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yanan otomobil itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kazada otomobil şoförü Özgür Alkan yanarak can verdi.

41 yaşındaki Alkan'ın İstanbulda palet imalathanesi bulunduğu öğrenildi. 

Tanker şoförü de kurtulamadı 

Sağlık ekiplerince araçtan çıkarılan tanker şoförünün kalbi durdu. Yaralı sürücü sağlık ekiplerinin uyguladığı kalp masajıyla hayata döndürüldü. Durumu ciddi olan sürücü  Toyotasa Hastanesi'ne kaldırıldı kaldırıldı. Ancak, Yıldız da tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı


TEM'in savaş alanına döndüğü kazada otoyolunun Ankara yönü ulaşıma kapandı. Araçlar Sapanca gişelerinden Sapanca-Adapazarı yoluna yönlendirildi. 

 

 

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]