Tatangalar açıklama istiyor

Sakaryaspor'da ekonomik krizden endişelenen Tatangalar dün akşam Rüstemler Tesislerini ziyaret etti.

Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar, bugün oynanacak olan Niğde Belediyespor karşılaşması öncesinde dün akşam Rüstemler Tesislerine giderek Sakaryasporlu futbolcular ve teknik heyete destek ve endişelerini bildirdi. 

Sakaryaspor'da geçmişte yaşanan sıkıntıların yeniden yaşanmasından tedirgin olan Tatangalar endişelerini dile getirdi ve bir açıklama yapılmasının tatangaların hakkı olduğunu belirttiler.


Tribün lideri Yılmaz Şen yaptığı açıklamada "20 senedir yaşadığımız sıkıntıları yeniden yaşamak istemiyoruz. Tatangalar, Sakaryaspor yönetiminden bir açıklama bekliyor. Bir aile bütünlüğü çerçevesinde bir mesaj vermemiz gerekiyordu. Tatangalar olarak takımımıza destek vermek ve yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek için burada toplandık. Futbolculardan yana bir sıkıntımız sorunumuz yoktur. Buraya gelişimizden mesaj alması gerekenler inşallah gereken mesajı alır" dedi

Sakaryasporlu futbolcular ve teknik heyet tesislerin kapısında bekleyen taraftarların yanına gelerek onları dinledi. Takım kaptanı Zafer Aydoğdu; "Tüm takım arkadaşlarım adına bize verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim. Bütün arkadaşlarım bu formanın ağırlığını bilerek mücadele veriyor vermeye de devam edecek" dedi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]