'Taraklı'da CHP'nin sesini daha fazla duyuracağız'

CHP Sakarya İl Yönetimi Örgütlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Murat  Altuntaş ve İl  yönetim kurulu üyeleri ile beraber CHP Taraklı İlçe Başkanı Sebahattin Dönmez ve ilçe yönetimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sakarya genelinde ilçeleri gezen ve Taraklı’yı da ziyaret ederek çalışmalar ve gençlik ve kadın örgütlenmesi hakkında bilgi alan CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Murat Altıntaş, “Biz bugün ülkenin içinde bulunduğu vahim tabloyu, karanlık günleri, hukuksuzluğu, yolsuzluğu değil; yarınlara umut vaat eden günleri halkımıza anlatmak istiyoruz” dedi.

CHP Taraklı İlçe Gençlik kollarının ve Kadın kollarının daha aktif olması adına çalışmalar belirlediklerini ifade eden Altuntaş “Bunları hayata geçireceğiz. Önümüzde bir çalışma programımız var. Taraklı’da da CHP  nin sesini daha fazla duyuracağız” diye konuştu. CHP Taraklı İlçe Başkanı Sebahattin Dönmez, CHP Sakarya İl Yönetimi Başkan Yardımcısı Altuntaş ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]