Tanınmış doktor Hüseyin Demirsoy hayatını kaybetti

Özel  Ada Tıp Hastanesi'nin Gastroenteroloji ve Dahiliye uzmanı  Hüseyin Demirsoy (50), seminer için gittiği Hollanda'da hayatını kaybetti. Demirsoy'un konakladığı otelde ölü bulunduğu öğrenildi. Demirsoy'un Beyhekim Hastanesi'nde çalışan doktor eşi Gülten Demirsoy'a acı haber ulaştırıldı.

Ada Tıp Hastanesi'nin Gastroenteroloji ve Dahiliye uzmanı Hüseyin Demirsoy'dan, seminer için gittiği Hollanda'nın Başkenti Amsterdam'dan acı haber geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Demirsoy, konakladığı otelde ölü bulundu. Demirsoy'un ölüm haberi Türk Büyükelçliği'nce Sakarya'da ki eşi Gülten Demirsoy'a iletildi.

Demirsoy'un kesin ölüm nedeni henüz bilinmiyor. Ölüm nedeninin Hollandalı makamların çalışması sonucu ortaya çıkması bekleniyor.
Cenazenin işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye'ye gönderilecek.

Daha önce Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Hüseyin Demirsoy'un ölüm haberi sağlık camiasını üzüntüye boğdu.

Demirsoy'un eşi Gülten Demirsoy'da Özel Beyhekim Hastanesi'nde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapıyor.
Seminer için gittiği Hollanda'da kaldığı otelde vefat eden Özel  Ada Tıp Hastanesi Gastroenteroloji ve Dahiliye uzmanı  Hüseyin Demirsoy (50) bugün memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinde toprağa verilecek.

Ada Tıp Hastanesi'nin Gastroenteroloji ve Dahiliye uzmanı Hüseyin Demirsoy, seminer için gittiği Hollanda'nın Başkenti Amsterdam'da kaldığı otel odasında ölü olarak bulunmuştu. Kalp krizi sonucu öldüğü düşünülen Demirsoy'un kesin ölüm nedeni henüz bilinmiyor. 
 
Ada Tıp Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Demirsoy'un cenazesinin 19 Mart Cumartesi bugün  ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Samsun'un Çarşamba ilçesine defnedileceği duyuruldu.
Açıklamada, çalışkanlığı, özverisi ve iyi niyeti ile gönüllerde taht kuran, çalışma arkadaşları Hüseyin Demirsoy'u zamansız kaybetmenin derin üzüntüsü  içinde oldukları ifade edilerek eşi Op.Dr. Gülten Demirsoy ve ailesi olmak üzere sevenlere sağlık camiasına ve hastalarına başsağlığı dileğinde bulunuldu.

Seminer için gittiği Hollanda'da kaldığı otelde vefat eden Özel  Ada Tıp Hastanesi Gastroenteroloji ve Dahiliye uzmanı  Hüseyin Demirsoy (50) memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinde toprağa verildi.

Özel Adatıp Hastanesi Gastroentereloji / Dahiliye Uzmanı Dr. Hüseyin Demirsoy, memleketi olan Samsun’un Çarşamba ilçesine bağlı Hacılıçay Köyü’nde defnedildi. Bugün ikindi namazına müteakiben toprağa verilen Uzm. Dr. Hüseyin Demirsoy’un cenazesine, Türkiye’nin çeşitli illerinden binlerce seveni katıldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]