Mülteciler taş ve sopalarla işçilere saldırdı

Hendek 2.OSB’de meydana gelen olayda bir grup mülteci, çalıştıkları fabrikanın işçi servisine ve bölüm sorumlusuna saldırdı.

İddialara göre 2.OSB’de bir fabrikada çalışan mülteci vatandaşlar dün gece aynı fabrikada bölüm sorumlusu olan şahıs ile tartıştı. Mülteciler işten çıkartıldıkları iddiası ile sabah saatlerinde arkadaş grubu ile birlikte 2.OSB’ye gelerek fabrikanın işçi servisine ve bölüm sorumlusuna ait araca taş ve sopalarla saldırdılar.

Fabrika işçi servisi ve bir araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken kavgada Sefa T.,Cafer Ç. ismi öğrenilemeyen bir vatandaş yaralandı. Yaralanan işçiler Hendek Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından taburcu oldu.

Olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Hendek 2.OSB’de bugün meydana gelen olay ile ilgili Jandarma ekipleri olaya karışan 21 Suriyeli vatandaşı tespit ettiler.

Jandarma olaya karışan 21 Suriyeliyi tespit etmesi ile birlikte sorguları ve adli işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiler.
Güvenlik güçleri tarafından olaya karışan 21 Suriyeli'nin kısa sürede tespit edilmesi ve yakalanmaları ile birlikte Hendek’te daha büyük bir infialin oluşmasının önüne geçildi.

Hendek'te meydana gelen ve Hendek'lilerin ayağa kalkması ile gerçekleşen olayların ardından Kaymakam Orhan Burhan, Jandarma Bölük komutanı Yüzbaşı Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş ve Eski Milletvekili Ali İnci, ilçe merkezinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparken Emniyet Güçleri de ilçe merkezinde gerekli tedbirleri aldı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]