Suriyeli yeni gelin altınları da alıp kaçtı ama...

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan bilgilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Suriyeli yeni gelin altınları alıp kaçtı

Müşteki Şüpheli İ. Y.ifadesinde; kendisinin bir buçuk ay önce Hatay ilinde bir tanıdığının vasıtası ile Suriye vatandaşı N. A. K. ile tanıştığını ve evlenmeye karar verdiklerini. Kendisinin bu bayana 2 adet altın bilezik, 1 çift küpe, 1 adet altın kolye, 1 adet saat, 1 adet alyans, 1 adet taşlı yüzük ve 1 adet küçük altın aldığını ve Sakarya ilinde beraber yaşamaya başladıklarını. 30/03/2013 günü saat 08:30 sıralarında evden çıktığını ve saat 12:45 sıralarında eve geri döndüğünde N.A.K.nın evdeki altınları ve bütün elbiselerini alarak evden ayrılmış olduğunu gördüğünü ve  şahsı terminalde yakalattığını. Şahsın altınlarını teslim edilmesinin ardından alınan ek beyanında şikayetin vazgeçtiğini beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Ev arkadaşları geçinemedi

30.03.2013 günü saat.22.00 sularında Türkmenistan uyruklu I.M. isimli şahıs birlikte yaşadığı İran uyruklu B. S. isimli şahsın kendisine hakaret ettiğini beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

10 kişinin saldırısına uğradılar

30.03.2013 günü saat: 21.35 sıralarında Polis Merkezine müracaat eden Müşteki M.B. alınan ifadesinde; C. B. ile eve doğru gittikleri esnada daha önceden tanımadıkları 10 kişilik bir grubun kendilerini darp ettiklerini. Kimseyle husumetinin bulunmadığını, olayın sebebini de bilmediğini beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.

Şüpheli araçta atışa hazır silah bulundu


01.04.2013 günü saat:01.15 sıralarında  ekiplerce yapılan kontrollerde durumdan şüphelendikleri yol kenarında durur vaziyette bulunan 54 PL … plakalı aracın içerisinde kimliklerini ibraz edemeyen M.G.ün yanında da E.I. Serdivan Polis Merkezine davet edilmiş, araç içinde ön koltuk altında ruhsat sahibi M. G.\'e ait olduğu belirtilen üzerinde tabanca, haznede atışa hazır vaziyette 1 adet şarjör de 7 adet (toplamda 8 adet) dolu fişek muhafaza altına alınmış, ikmalen evrak tanzim edilmesi talimatı alınarak tahkikata başlanmıştır.

"Ben gidiyorum bir daha gelmeyeceğim\'\'

31.03.2013 günü saat.16.15 sıralarında meydana gelen Kayıp Şahıs olayı ile ilgili müşteki B.T.\' ın alınan beyanında eşi H.T.ın ikametine \'\'ben gidiyorum bir daha gelmeyeceğim\'\' notu bırakıp evinden ayrıldığını hayatından endişe ettiğini beyan etmiş tahkikat başlatılmıştır.




11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]