STB'den 15 Temmuz dayanışma kampanyasına 51.00 TL destek

Sakarya Ticaret Borsası 15 Temmuz 2016 tarihinde bastırılan darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimizin aileleri ve aynı darbe girişiminde yaralanan vatandaşlarımıza destek amacıyla, Başbakanlık Genelgesi ile başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına 51.000 TL destek verdi.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete Kampanya ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; Meclisimizin almış olduğu karar ile kampanyaya 51.000 TL ile destek verdik. Borsa olarak üyelerimize bu kampanyaya destek olmaları konusunda duyurular yaptık. Bu çağrımıza STB meclis üyelerimiz, yönetim kurulumuz, STB ‘ye kayıtlı olan bazı üyelerimiz ve personelimiz çorbada bizimde tuzumuz olsun diyerek kendi imkânları doğrultusunda bireysel olarak kampanyaya destek verdiler. Millet ve devlet kenetlenmesine örnek olan Milletimizin bu yoğun taleplerini karşılamak amacıyla Başbakanlıkça belirlenecek esaslar çerçevesinde harcanacak Yardım kampanyasına katkı sağlayan herkese kurumum ve şahsım adına teşekkürü bir borç biliyorum dedi.

Mete Bu kampanya Türk milletinin ne kadar yardımsever ve duyarlı bir toplum olduğunu bir kere daha gözler önüne serdiğini belirterek, devam etmekte olan kampanyaya herkesin katılması çağrısında bulunarak, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında canlarını hiçe sayarak vatanı savunan şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Elbette ki devletimiz çok güçlü, bu şehitlerimizin ve gazilerimizin sürekli yanında. Amacımız bir nebze de olsa yaraları sarmak, acıları paylaşmak dedi.

Cevdet Mete açıklamasının devamında STB ‘nin desteğinin sadece bu kampanya ya katılım ile sınırlı kalmadığını belirterek, vatan ve milletimizin birlik ve beraberliğinin sağlanmasında en önemli kurum olan emniyetimize maddi manevi destekte bulunduk. Sakarya Ticaret Borsası olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]