SP'li Yıldırım: Bir Damla Kan, Bir Can Demektir

Türk Kızılay'ı tarafından Adapazarı’nda yapılan kan bağışı kampanyasına SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım kan bağışında bulunarak destek verdi.

Kan bağışı kampanyası öncesinde konuşan Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım, ""Bir damla kan, bir can demektir." Biz  ‘Bir damla petrol bir damla kandan daha kıymetlidir’ diyen kapitalist sisteminin neferlerinden memleketi kurtarmaya geliyoruz" dedi.

Ayrıca Yıldırım "İnsanın başına önemli bir olay gelmeyince kan bağışının ne denli önemli olduğunu anlayamıyor. Oysaki kan bağışının öneminin başımıza bir şey gelmeden de farkında olmalıyız. İşte bu tür kampanyalara destek vermek önceden alınan çok önemli bir tedbirdir." dedi.

Kan bağışlamanın hayırlı bir iş olduğunu belirten Yıldırım, kaynağı sadece insan olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolu gönüllü bağışlardan geçmekte olduğunu söyledi.

İnsan yaşamının temel kaynağı olan kanı temin etmek için de bağış bilincinin gelişmesi gerektiğini ifade eden Başkan Adayı YILDIRIM, "Kan insan hayatında çok önemli bir unsurdur. Dolayısıyla zaman zaman Kızılay'ın yapmış olduğu kan bağışı kampanyasına bağışta bulunuyorum. Herhangi bir sağlık problemi olmayan tüm insanlarımız, Kızılay'ın başlatmış olduğu kan kampanyasına katılarak katkı sağlamalıdır. Adapazarı halkını Kızılay'a destek vermeye çağırıyorum" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]